Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο τρίτο CEO Summit που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2009 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το CEO Summit είναι μια πρωτοβουλία της ΕΕΔΕ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, το Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών και τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας.

Οι άνθρωποι που ηγούνται των επιχειρήσεων, οι CEOs, θα συναντηθούν και εφέτος για να συζητήσουν αυτήν ακριβώς την ουσία της δραστηριότητας τους, την Ηγεσία. Ωστόσο η εφετινή διοργάνωση αποτελεί και την πρώτη δημόσια εκδήλωση του νεοϊδρυθέντος Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ.

Το όραμα του Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ είναι να αποτελεί το βασικό δομικό λίθο που συμμετέχει και συμβάλλει σε όλες τις διεργασίες για την αειφόρο ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση της χώρας. Και η ανάπτυξη αυτή εξαρτάται εν πολλοίς από την Ηγεσία σε όλα τα επίπεδα. Διότι η ηγεσία είναι αυτή που δημιουργεί όραμα, αξίες, στρατηγική και οδηγεί σε αποτελέσματα.

Στο CEO Summit 2009, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τα θέματα αυτά και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που τίθενται. Τα ερωτήματα που προκύπτουν στο νέο περιβάλλον, στο νέο κόσμο στον οποίο κινούμαστε. Ένα νέο κόσμο όπου η αβεβαιότητα και η αλλαγή είναι οι νέες «σταθερές» του συστήματος!

Στο 3ο CEO Summit υψηλού κύρους ομιλητές από το εξωτερικό, όπως ο μελλοντολόγος Jeremy Rifkin και ο χαρισματικός Roger Flynn, αλλά και κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς θα δώσουν το στίγμα και τις προτάσεις τους για το νέο «παράδειγμα» ηγεσίας που απαιτείται στο σημερινό περιβάλλον.

Περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο CEO Summit 2009.

Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΕΔΕ
Μάρκος Φραγκουλόπουλος
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής