Επιλογή μας η Δράση

O Τομέας Ηγεσίας (ΤΗΓΕ) της ΕΕΔΕ με την αντίληψη ότι εγκαταλείποντας την κρίση περνάμε στο κρισιμότερο ίσως σημείο - που είναι αυτό της ενεργητικής αναδιοργάνωσης-ανασυγκρότησης, δείχνει τον τρόπο για το ποια είναι και πώς θα αξιοποιηθούν τα στοιχεία που συνθέτουν την τέχνη της επιχειρηματικής σκέψης από πλευράς CEO.

Η φετινή συνάντηση των CEO είναι ένα κάλεσμα και μια πρόταση, σχετικά με το πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις κάνοντας ενεργητικές επιλογές και όχι αντανακλαστικές κινήσεις ως αντίδραση στην κρίση, θα ξεπεράσουν τα παθητικά αδιέξοδα και θα δημιουργήσουν το δικό τους φωτεινό περιβάλλον.

Επί τέσσερα χρόνια η κρίση σχεδόν μας υποχρέωσε να αντιδράσουμε απέναντι στην ενδεχόμενη επικείμενη καταστροφή για να διατηρήσουμε τη δημιουργία από τους κόπους χρόνων. Σήμερα όμως πλέον η «Αντίδραση» οφείλει να γίνει «Δράση»

Η υπέρβαση όμως από τη μια κατάσταση στην άλλη δεν είναι θέμα Τύχης ή Μοιραίο αλλά θέμα Επιλογής.

Διαβάστε Περισσότερα

Δικτυωθείτε με τα ηγετικά στελέχη της αγοράς

Για όγδοη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται η κορυφαία διαχρονικά για το σύνολο της ΕΕΔΕ εκδήλωση CEO SUMMIT. Η εν λόγω εκδήλωση συγκεντρώνει παραδοσιακά τους ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου ανεξαρτήτως κλάδου.

Σκοπός άλλωστε του CEO SUMMIT είναι η ύπαρξη σημαντικής επαφής με τις ελληνικές επιχειρήσεις σε μία προσπάθεια δημιουργίας πλαισίου πληροφόρησης, γνώσης και επικοινωνίας.

Το CEO SUMMIT απευθύνεται σε ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων όπως CEOs, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντές τμημάτων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Στο συγκεκριμένο συνέδριο δίνονται πρακτικές λύσεις και διέξοδοι σε θέματα που αφορούν στη δυναμική της επιχειρηματικότητας, τις αλλαγές στους τρόπους προώθησης, το ρόλο και τη σημασία εκσυγχρονισμού του επιχειρησιακού και κρατικού περιβάλλοντος, την αξία της συνεργασίας, επικοινωνίας και καινοτομίας και τη σημασία της επένδυσης σε ηθικές αρχές και αξίες.

Ομιλητές

makridakis

Spyros Makridakis

Ο Σπύρος Μακρυδάκης, έχει διατελέσει διδάκτορας και ερευνητής σε πολλά Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα Ιδρύματα όπως το Stanford University, το MIT και το Harvard. Έχει γράψει 20 βιβλία συμπεριλαμβανομένου του “Forecasting, Planning and Strategy for the 21st Century”.


H δημοσίευση του “The Accuracy of Extrapolative (Time Series) Methods: Results of Forecasting Competition”, ψηφίστηκε ως η καλύτερη δημοσίευση στο πεδίο του Forecasting, τα τελευταία 25 χρόνια. Επιπλέον, έχει κερδίσει 2 φορές το βραβείο Best Teacher Award’ στο INSEAD.

Carlo Alberto Carnevale-Maffè

O Carlo Alberto Carnevale Maffè, καθηγητής Στρατηγικής στο Bocconi University School of Management, μέλος του Editorial Board στο Harvard Business Review Italy, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Directors at Main Group Technologies Srl και Διευθυντής στην Atom India LLC – Atom – MSC USA LLC.Επίσης, είναι λέκτορας Corporate Strategy στο Bocconi School of Management και μέλος του διδακτικού προσωπικού του Bocconi MBA και του MAFED (Master in Fashion, Experience and Design Management).

Kevin Gaskell

O Kevin Gaskell είναι ένας χαρισματικός ηγέτης με πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του - από επιτυχημένα turnarounds έως σημαντικές βελτιώσεις σε ήδη καταξιωμένες εταιρίες.

Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως ένας από τους πιο ικανούς ηγέτες της εποχής μας και γκουρού σε θέματα αλλαγής. Το 1992 αναγνωρίστηκε ως ένας από τους 40 κορυφαίους managers κάτω των 40 στην Αγγλία. Γιόρτασε τα 40α του γενέθλια σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του Έβερεστ, ενώ το 2006 περπάτησε τον Βόρειο Πόλο χωρίς καμία βοήθεια για να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα κατά του καρκίνου.

11.12.2014 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

sponsors