Μάρκος Βερέμης

Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής Upstream

Μάρκος Βερέμης

Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής Upstream

Βιογραφικό

Ο Μάρκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και των πανεπιστημίων του Warwick και της Οξφόρδης.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, εργάστηκε στο Λονδίνο για τις διαφημιστικές εταιρείες McCann-Ericsson, Grey Advertising και DDB αναπτύσσοντας την διεθνή στρατηγική επικοινωνίας εταιρειών όπως οι Nestlé, The Coca-Cola Company, Smithkline Beecham, Johnson & Johnson και Sony Electronics.
Το 2002 επέστρεψε στην Ελλάδα και, μαζί με τον Αλέξιο Βρατσκίδη, ίδρυσε την εταιρεία τεχνολογίας Upstream Α.Ε. Η Upstream γρήγορα αναδείχθηκε σε μια από τις πέντε πρώτες εταιρείες στον κόσμο στην παραγωγή λογισμικού για μάρκετινγκ μέσω κινητών τηλεφώνων (mobile marketing).
Η Upstream έχει πλέον εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου μέσω κινητών συσκευών (m-commerce) παγκοσμίως.
Ο Μάρκος είναι ενεργός επενδυτής σε εταιρίες τεχνολογίας όπως οι Persado, Workable και Intellibox.
Ταυτόχρονα είναι μέντορας της Endeavor και του Openfund, συμμετέχει στο Δ.Σ. του Ι.Ο.Β.Ε., καθώς και στο εποπτικό συμβούλιο της διαΝΕΟσις. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), ενώ έχει διακριθεί με το Βραβείο της EY Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2013.

Ομιλίες από Ομιλητή: Μάρκος Βερέμης