Το Συνέδριο

«Η Δύναμη του ΕΝΟΣ στο ΜΑΖΙ»: Είναι η Συν – Εργασία λέξη ελληνική;

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων, το CEO Summit έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά συνέδρια της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ως ετήσιο σημείο συνάντηση των ελληνικών επιχειρήσεων, της πολιτικής και του ακαδημαϊκού κόσμου στην Ελλάδα. Το CEO Summit, συνεχίζει την παράδοση, στην δημιουργία ουσιαστικού περιεχομένου για περαιτέρω σκέψη, καθώς και στην ενίσχυση της επαγγελματικής δικτύωσης.

Στη φετινή 10η διοργάνωση και μετά από μια 8ετία αβεβαιότητας και συνεχούς ύφεσης στο κοινωνικό- οικονομικό περιβάλλον, στόχος του φετινού συνεδρίου είναι να αναδείξουμε την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ως μοναδικό παράγοντα αλλαγής σκηνικού αφού είναι περισσότερο από βέβαιο ότι όποιες και αν είναι οι στρατηγικές και οι καλές πρακτικές που ακολουθούν κάποιοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Η εμπιστοσύνη δεν είναι απλά μια θετική έννοια αλλά αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα επιβίωσης διότι σχετίζεται απόλυτα με τη συνεργασία, τη συλλογικότητα και τις συνέργειες. Στο πλαίσιο αυτού του ανθρωποκεντρικού θέματος πιστεύουμε ότι πρέπει να θιγούν έννοιες όπως η ατομική επιλογή και η ατομική ευθύνη μέσα στις συλλογικότητες προκειμένου να επιτευχθεί ένα κοινό όραμα, να παραχθεί ένα κοινό αποτέλεσμα.